Hem » Trädgård » Fågelbad

Några produkter från Fågelbad

Är det dags att införskaffa ett nytt fågelbad till din trädgård? Då har du hittat rätt! Vi på Lerbo Trädgård brinner för trädgårdsdekorationer och vi vet att just ett fågelbad är ett perfekt tillskott för att få en livfull och vacker trädgård. Vi erbjuder olika typer av fågelbad - allt från hängande, på fot eller i betog. Utforska vårt utbud av fågelbad och inspireras av all vår trädgårdsdekoration och breda sortiment av trädgårdsinredning.
För att få en så livfull trädgård som möjligt så behövs det fåglar och fågelkvitter. Med fågelmatare, fågelholkar och fågelbord gör vi att fåglarna trivs och kan äta sig mätta när dem kommer på besök. Ett fågelbad är den ultimata lyxen för våra flygande vänner, och med ett fågelbad i trädgården gör du att dem stormtrivs under våren och sommarens varma och heta dagar. Med ett fågelbad får du inte bara ett vackert och dekorativt inslag i din trädgård då då även får en trädgård full av liv och underbart fågelkvitter som är ett måste under vår och sommarhalvåret. Låt just ditt na fågelbad bli den perfekta oasen för dina flygande vänner och håll rent så gott det går - fåglarna kommer tacka dig!

Fågelbad med stil och funktion

Med ett fågelbad i trädgården gör du så att fåglarna stannar kvar längre, och detta kommer gynna dig i längden! Detta innebär att fåglarna hjälper dig med att bekämpa skadedjur såsom insekter, larver och bladlöss. Tänk även på att rengöra fågelbadet med jämna mellanrum, då det kan samlas alger och bakterier i vattnet. Ett rent vattenbad är viktigt för att hålla vattnet fräscht så att fåglarna vill vistas i just din trädgård. Som tidigare nämnt så är ett fågelbad ett perfekt inslag för att få en vacker och dekorativ trädgård, men viktigast är att detta fågelbad även fyller en funktion.

Köp fågelbad online

Vi på Lerbo Trädgård erbjuder fina och praktiska fågelbad i olika storlekar och material. Placera ditt nya fågelbad i din trädgård och njut på avstånd när dina kvittrande små vänner kommer på besök och tar ett svalkande bad. Placera till fågelbad på önskad yta beroende på vilken typ av fågelbad du är ute efter. Väljer du ett hängande fågelbad kan du hänga dessa i ett träd, önskad stolpe elle liknande. Fågelbad på fot placeras på en så jämn yta som möjligt så att denna står stadigt, exempelvis på sten eller trä. Det finns såklart andra ytor där du kan placera ut ditt fågelbad, det är bara fantasin som sätter gränserna!

Läs mer