Hem » Trädgård » Fågelmatare

Fågelmatare

Är du på jakt efter dina och dekorativa fågelmatare och fågelhus? Då har du absolut hittat rätt! Vi på Lerbo Trädgård brinner för praktiskt trädgårdsinredning med hög design, då vi vet att att fågelmatare och fågelhus är ett viktigt inslag i det gröna rummet.

Under höst och vinterhalvåret är det extra viktigt att man hjälper naturen och djuren på traven. Att fylla ett fint och vackert hus med fågelmat till vinterfåglarna är en varm och snäll gest. Innan man införskaffar sig ett fågelhus är det en del man bör tänka på. Det kan vara allt från planering till vilken typ av fågel som du vill ha som besökare i trädgården.

När det kommer till placering av fågelmatare så finns det olika faktorer som avgör om du får besök, då många fågelarter inte trivs i stadsmiljö och lite mer livliga omgivningar. Tänk noga ut vart du vill ha ditt fågelhus så att denna placeras på en så lugn och tyst plats som möjligt, alltså en bit från boningshuset där människor rör sig ofta och kanske större vägar som kan ligga intill tomten. Placera gärna intill ett större buskage eller träd så kommer fåglarna att stormtrivas!


Fina fågelhus & fågelmatare till trädgården

Hos oss på Lerbo trädgård hittar ni snygga fågelhus och fågelmatare med design och funktion i fokus. Vare sig om ni är ute efter klassiska modeller med tak eller hängande där till exempel äpplen kan hängas så hittar ni det här. Fyll ditt fågelhus med mumsiga solrosfrön, kokosflingor, jordnötter, havre och mycket mer. Vill du behålla dina flygande gäster året om, och speciellt under vinterhalvåret, bör du börja i tid! Fåglarna kommer vara väldigt tacksamma även under våren då de behöver fylla på med energi till sommaren.

Läs mer
Produkter
12 36 72