Hem » Trädgård » Krukor utomhus

Krukor utomhus

Är det dags att införskaffa nya utekrukor? Då har du hittat rätt! Hos oss på Lerbo Trädgård hittar du ett brett sortiment av utekrukor i vacker design. Vi har snygga och dekorativa utekrukor som passar de flesta trädgårdar, uteplatser, balkonger eller annan utemiljö som man vill dekorera med fina blommor och trädgårdskrukor. Plantera önskad blomma eller växt i våra utekrukor så skapar du en fin och mysig känsla som sprider en välkomnande atmosfär och gröna vibbar.

Krukor utomhus skapar en mysig känsla

Oavsett vilken utekruka du är ute efter så erbjuder vi på Lerbo Trädgård ett brett sortiment av just krukor att ha utomhus. Vi erbjuder utekrukor från bland annat populär ELDgarden, I AM Interior och wikholmform i många olika färger, material och storlekar. Då vi på lerbo trädgård är extra förtjusta i rostiga trädgårdsdetaljer så erbjuder vi såklart även detta i trädgårdskrukor. Vi erbjuder även utekrukor i betonglikande färg som vackert smälter ihop med färgglada växter och blommor i olika former och storlekar.

Köp trädgårdskrukor och utekrukor online

På våren och sommaren når trädgården och blommorna sin pik och det är då man känner sig extra sugen att spendera mer tid ute i trädgården. Att köpa på sig ett gäng snygga utekrukor och trädgårdskrukor tills dess kan vara en god idé, så utforska vårt utbud av krukor till uteplatsen, trädgården och andra uteplatser i god tid. Matcha ihop ett gäng vackra trädgårdskrukor från vårt sortiment och känn dig redo inför vårens och sommarens planteringsstart. Kan det vara så att du redan har ett par utekrukor med vill utöka lagret så finner du en hel del lättmatchade krukor från vårt sortiment av trädgårdskrukor.

Läs mer