Hem » Trädgård » Marschallhållare

Några varor från Marschallhållare

Skapa en underbar utemiljö med snygga och dekorativa marschallhållare - inget är så mysig som en upplyst trädgård och/eller uteplats. Att marschallhållare och marschaller i övrigt bara har använts under vintertid är sedan gammalt, då dessa kan användas året runt när kvällsmörkret faller på. Nu för tiden ställer vi större krav på design och funktion då dessa blir ett vackert inslag bland all vacker växtlighet och trädgårdsinredning.

Förr användes marschaller vid ingångar till hus för att lysa upp dörrar och liknande, men idag kan vi använda dessa på fler kreativa sätt. En marschallhållare på pinne kan användas ute i rabatter och låga buskar för att lysa upp ordentligt, eller i en kruka som ett vacker inslag till växter och blommor.

Rostiga marschallhållare

Det finns många saker man kan göra för att skapa en extra mysig känsla i det gröna rummet. Ett hett tips är att använda toner och färger som smälter bra in i miljön, och då brukar olika typer av grön färg vara passande. Men för att få till det lilla extra kan man inreda med rostiga detaljer. Just den jordfärgade och varma nyanser av rost gör att du får en varmare känsla, vilken är passande till just marschallhållare, ljuslyktor och övriga trädgårdsdekorationer. Hos oss på Lerbo Trädgård hittar du ett brett sortiment av just rostiga trädgårdsinredning!

Läs mer